Hehe, dat is achter de rug, maar wat was het geweldig

Gisteren dus de modeshow, Geweldig was het, Om 6 uur moesten we aanwezig zijn om ons voor te bereiden op de modeshow, allemaal giebelende vrouwen die lichtelijk gespannen waren voor dat wat komen ging.
We werden meteen opgevangen door visagisten en kapsters en werden heeeel mooi gemaakt.Opgemaakt en gekapt en aangekleed .
Er stonden broodjes en koffie klaar.Ondertussen werd er door iedereeen hard gewerkt om ons klaar te stomen voor de modeshow. Er werd nog even geoefend , Allemaal liepen we nog even over de Catwalk op de muziek. En verder was het klaarstomen voor de show. Om half  acht was het zover met een zichtbaar nerveuse Tania omdat wij nou niet zo erg luisterden, en de stopwatch weigerde op het moment supreme. Quinty Trustfull kondigde  ons aan !
Eerst toonden we een kledingsetje die we uitgekozen hadden en daarna was het badpakken, bikini’s en lingerie, Het was maar goed dat we niet wisten dat er zoveel mensen aanwezig waren, Er bleek wel zeker 200 mensen te zijn, die ons allen toejuichte en klapte. Een handjevol mannen waaronder mijn Rob , en uiteraard de andere mannen van de vrouwen die meededen. Er werd gefilmd, gefotografeerd.
Het was net een heuse belangrijke modeshow. Uiteindelijk liep het allemaal gesmeerd, her en der werd er in de zaal een traantje weggepinkt .  Iedereen was even enthousiast. Na afloop kregen we allen een mooie bos bloemen , een heuze oranje linnen tas met inhoud, onderandere een bon voor een voetzoolreflex behandeling en nog een tasje met opmaak spullen etc.en een daverend applaus
Allemaal helemaal geweldig !

Voor mij waren ook een boel vriendinnen gekomen, Hartstikke bedankt en lief dat jullie er waren !
Daarna was er nog een heel gezellige “markt”( Zie programma) Wat een boel vrouwen en waar ik stil van werd, wat een boel lotgenoten , velen toch ook uit Almere.
Maar er waren er ook uit Gouda, Den Haag Zeewolde etc Vrouwen die de moeite hadden genomen om voor ons zo’n eind te rijden !  Allemaal heel erg bedankt
Ook Tania, geweldig wat je in zo’n korte tijd voor elkaar gekregen hebt !

Een gedachte over “Hehe, dat is achter de rug, maar wat was het geweldig

  1. geweldige kleuren heb je aan, prachtig gewoon.
    dom dom dom dat ik vergeten ben om te komen…….
     
    zal er echt de volgende keer beter mijn best voor doen
     
    kun je me nog een keer uitleggen hoe de muziek er op moet (ik ben wel erg een nitwit dat ik het gewoon niet snap) kan toch niet alles aan kiezels vragen?
     
    xx

    Like

Plaats een reactie